Wafels bestellen t.v.v. het Chirokamp

Beste chirovriend,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we ook nu weer onze wafelverkoop ten voordele van het chirokamp. Dit jaar gooien we het over een andere boeg en kan je naast de huis-aan-huis verkoop ook wafels op voorhand bestellen. Het assortiment bevat niet enkel de gekende wafels (vanille en chocolade) maar ook frangipanes. Voor de moeilijke kiezers voorzien we dit jaar ook een assortiment-mix met verschillende lekkernijen.
Familie, vrienden, buren en/of kennissen… er zullen vast wel mensen in je omgeving verlekkerd zijn op ons heerlijk assortiment.


Indien u graag iets wilt bestellen, kan u via onderstaande link het bestelformulier afdrukken & invullen. Dit dient u ten laatste donderdag 20 juni terug te bezorgen aan de leiding of mee te geven met uw zoon/dochter. Mogen wij u vragen om dit bestelformulier samen met gepast geld mee te geven in een gesloten omslag. Indien u het bestelformulier niet via deze weg kan terugbezorgen, kan u het steeds deponeren in de brievenbus op onderstaand adres:
Leopoldstraat 21, 2200 Noorderwijk


U kan uw bestelling afhalen op zaterdag 29 juni aan de lokalen van Chiro Noorderwijk tussen 09u en 13u en op het kampmoment dezelfde dag tussen 17u en 18u.
Alvast bedankt en laat het smaken!

P.S.: Er is een verrassing voorzien voor de groep die het meeste wafels verkoopt! 
Chiro Noorderwijk

https://drive.google.com/file/d/1NH4zkAU9RWk32Xpy-cJZUd-s6XyuyKWp/view?u...